Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 50
Openingsfeest op zaterdag 7 september - 19/07/2019

Het Openingsfeest, oorspronkelijk gepland op 11 mei, werd door de verlengde werkzaamheden aan het nieuwe gebouw verplaatst naar zaterdag 7 september. Nu alles netjes in orde en in gebruik is willen we dit met de bezoekers, de buren, de collega’s en de nieuwsgierigen vieren. Naast de officiële opening van de nieuwe infrastructuur is het meteen ook het startschot van het nieuwe seizoen in ons gemeenschapscentrum. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen en samen met ons te klinken op deze feestelijke dag.

Vrouwen in de openbare ruimte: wandel mee door Koekelberg en Ganshoren en analyseer wat beter kan! - 05/06/2019

Studies tonen aan dat vrouwen zich anders voelen en bewegen dan mannen in openbare ruimten. Ze vermijden sneller een donker parkje en voelen zich onveiliger in slecht verlichte straten. Daarnaast kiezen zij hun routes naar werk, winkel en vrije tijd aan de hand van de infrastructuur die voorhanden is. Bijvoorbeeld: welke voet- of fietspaden liggen er het beste bij als ik met een kinderwagen of fiets rijdt?

Spaghetti-festijn ten voordele van Kom Op Tegen Kanker - 07/05/2019

Kom op vrijdag 21 juni spaghetti eten voor het goede doel.

Ben je tussen 6 en 14 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar JOU! - 09/04/2019

GC De Zeyp krijgt er binnenkort een nieuwe jeugdruimte bij. Hoe die eruit zal zijn mogen JULLIE zelf beslissen! Grafitti op de muren, een piratenschip om in te spelen, een ballenbad van waaruit je film kan kijken... Geen idee is gek genoeg!

Theater voorstelling N9 (+ expo) - 29/01/2019

Amateurs en professionelen maken samen een voorstelling over de autobaan N9. "Wie de Vlaamse identiteit zoekt, kan ze vinden op de N9". Op 16 maart speelt de theater voorstelling N9 in Koekelberg.

Nieuw in De Zeyp: tienerateliers - 18/01/2019

De Zeyp start dit jaar met tienerateliers. Het gemeenschapscentrum tracht hiermee ook deze leeftijdscategorie een leuk programma aan te bieden en hen te laten kennismaken met hun werking. In het voorjaar van 2019 staan 3 ateliers gepland. Het is de bedoeling dat ze ook in het najaar tienerateliers zullen aanbieden.

One Voice/Many Stories - 08/01/2019

One Voice/Many Stories gaat door tijdens het Bewogen festival, op 21 februari in Bar Eliza. Toegang is gratis.

Verbouwingswerken tot einde maart - 04/01/2019

Door de verbouwingswerken zullen er alvast tot einde maart weinig activiteiten doorgaan in GC De Zeyp.

Bewogen laat niemand onbewogen - 11/12/2018

Festival Bewogen creëert ontmoetingen tussen mensen die al langer in Brussel wonen en vluchtelingen, asielzoekers en nieuwkomers. Kunst en cultuur worden van 20 tot 24 februari ingezet om ogen te openen.

Bio-pakketten van Den Diepen Boomgaard - 31/10/2018

Bio-groenten worden steeds populairder. Heel verwonderlijk is dat niet: ze zijn gezonder en ook lekkerder. Zelfs grootwarenhuizen hebben dat door. Maar wist je dat je ook elke dinsdag een pakket bio-groenten of –fruit kan komen oppikken in GC De Zeyp? Den Diepen Boomgaard levert ze dagvers aan.

Pages