Wie werkt er in ons gemeenschapscentrum

Roland Depauw

Onderhoud

Roland kent het gemeenschapscentrum als zijn broekzak, hij werkt er dan ook al meer dan 30 jaar. Hij zorgt dat De Zeyp er smetteloos en uitnodigend bijligt.

02/422.00.11

roland.depauw@vgc.be

Marcel Declercq

Technieker

Marcel is onze enthousiaste technieker. Voor alle technische vragen kan je bij hem terecht. Een lichtspotje hier, een microfoon daar,... Hij zorgt dat het allemaal aanwezig is.

0475869692

marcel.declercq@vgc.be

Turkan Ozkaymakoglu

Onderhoud

Turkan is altijd goedgezind en vliegt met veel enthousiasme in haar werk. Ze kookt regelmatig voor artiesten, collega's, bestuursleden en op activiteiten. Iedereen is fan van haar kookkunsten!

turkan.ozkaymakoglu@vgc.be

Ann Claes

Boekhouding en personeelszaken

Ann werkt al meer dan 20 jaar voor GC De Zeyp. Zij kent de boekhouding van voor naar achteren, zo goed als vanuit het hoofd! Heb je vragen over de lettertjes en cijfertjes in de contracten en facturen? Hier kan je terecht.

02/422.00.17

ann.claes@vgc.be

Karine Uyttenhove

Layout en promotie

Karine zorgt voor de opmaak van onze krant, brochures, flyers en affiches. Hulp nodig bij je drukwerk? Karine helpt je verder!

02/422.00.16

karine.uyttenhove@vgc.be

Lily De Staercke

Onthaal en zaalreservatie

Lily is het eerste gezicht - én de eerste stem - wanneer je contact opneemt met ons. Met veel geduld en een grote glimlach helpt ze je bij het huren van een zaal, het aankopen van tickets of het doorsturen naar de persoon die je zoekt.

02/422.00.11

lily.destaercke@vgc.be

Leander Fonteyn

Centrumverantwoordelijke

Leander is de kapitein van het schip. Hij houdt overzicht op het reilen en zeilen in GC De Zeyp. Heb je een leuk idee, wil je samenwerken of zoek je ondersteuning? Hij luistert graag naar wat je te vertellen hebt!

02/422.00.13

leander.fonteyn@vgc.be

Justyna Novaković

Sociaal-Cultureel Werker

Justyna zet haar schouders onder de scholenwerking, concerten, voorstellingen, workshops, vrijwilligers- en buurtwerking. Ze denkt na over antwoorden op de noden van de bezoekers en inwoners van Ganshoren.

02/422.00.14

justyna.novakovic@vgc.be

Jill Tersago

Medewerker communicatie

Jill deelt alles wat er in en rond De Zeyp gebeurt via de website, social media, nieuwsbrief en krant. Heb je zelf nieuws te melden of wil je je activiteit delen? Jill zorgt dat de juiste kanalen ingezet worden.

02/422.00.15

jill.tersago@vgc.be

Oumar Bah

Huisbewaarder

Oumar is onze huisbewaarder en woont op de derde verdieping. Sta je voor gesloten deuren of heb je een sleutel nodig en is het onthaal gesloten? Een belletje en Oumar snelt ter hulp.

0465 91 47 99 (enkel noodgevallen)

oumar.bah@kasterlinden-vgc.be

Yazan Rajab

Onthaal en zaalreservatie

Yazan is onze onthaalmedewerker die ook op zaterdag de balie bemant. Hulp nodig bij het boeken van tickets, een zaal reserveren of heb je nog een andere vraag? Hij is altijd goedlachs en helpt je vriendelijk verder.

02/422.00.11

yazan.rajab@vgc.be

Leila Boukhalfa

Regioverantwoordelijke schoolpodium west

Leila coördineert de schoolvoorstellingen in het westen van Brussel.

leila.boukhalfa@vgc.be