Onze buurt

ontbijt

Wijkontbijten

Een stevig ontbijt is een goede start voor een dag vol ontdekkingen, dat weten de Ganshorenaars maar al te goed. De overheerlijke wijkontbijten worden dit jaar maar liefst voor de twaalfde keer georganiseerd! Ben je nieuw in Ganshoren en wil je je buren op een ontspannen manier leren kennen, of woon je al langer in onze gemeente en ben je ondertussen verzot op dit jaarlijkse ontbijt met de wijk, dan teken je maar best snel in bij de vrijwilligers van je wijk.

Een gezellige ochtend voor en door de buren, met een kopje verse koffie, een pistolet met zowel zoet als hartig beleg en een gezellige babbel: er is voor ieder wat wils.

Voor 2021 zijn er nog geen data bekend.

Wijkfeesten

In samenwerking met Dienst Nederlandstalige Cultuur, Nederlandstalige Bibliotheek Ganshoren, Lokaal Dienstencentrum De Rotonde en buurtbewoners in Ganshoren organiseert het gemeenschapscentrum Wijkfeesten. Bij iedere editie wordt een andere wijk in het belicht, en programmeren we workshops en muzikaal vertier bij een lekker drankje en hapje. De bewoners van de wijk zetten het feest mee op poten.