ZET6 - deelname Brussel helpt/ Diner in het duister - Muntpunt 2 december

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 18 november 2016 - 01:53

ZET6, de inclusieve kunstenwerkplaats van gemeenschapscentrum De Zeyp in Ganshoren, zal voor een theatrale verrassing zorgen tijdens 'Diner in het duister', een benefietdiner in het kader van Brussel Helpt op 2 december in Muntpunt! 

ik denk

ZET6, de inclusieve kunstenwerkplaats van gemeenschapscentrum De Zeyp in Ganshoren, zal voor een theatrale verrassing zorgen tijdens 'Diner in het duister', een benefietdiner in het kader van Brussel Helpt op 2 december in Muntpunt! Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ. Dit jaar zetten ze zich samen met de gemeenschapscentra, de Brusselse bibliotheken en Muntpunt in voor mensen met een beperking in de stad. Alle steun gaat naar de Brailleliga en Indivo vzw.  

Het inclusief theatergezelschap van ZET6, 12 personen met een beperking aangevuld met een ploeg professionele kunstenaars, werkt momenteel aan de nieuwe voorstelling IK DENK, gebaseerd op het gelijknamige boek van Toon Tellegen en Ingrid Godon. De première is in GC De Zeyp op 16 maart 2017, maar tijdens 'Diner in het duister' zullen zij... we mogen nog niks verklappen!

Laat u verrassen, schuif bij aan de feestelijke tafel en steun het goede doel!

Wanneer: vrijdag 2 december 2016 van 19:00 tot 23:00

Waar: Muntpunt, Agora 0, Munt 6, Brussel 1000

Prijs: € 35

Organisatie: Muntpunt

Partner Vlaamse Gemeenschapscommissie

 

Diner in het Duister: Eten voor het goede doel | Muntpunt

Brussel Helpt: samen helpen we mensen met een handicap | BRUZZ

http://www.indivo.be/index.php/ 

Homepage | Brailleliga

ZET6 – Inclusieve theater- en danswerking van De Zeyp | GC De Zeyp