Vlaanderen Feest!

Dit jaar vieren we ‘Vlaanderen Feest!’ op de historische boerderij van Theo en Jeanine in Ganshoren. Deze iconische plek is één van de laatste overblijfsels van het vroegere agrarische Ganshoren en neemt ons terug even mee in de tijd!

Programma donderdag 7 juli

18u : begin receptie

18u30 : toespraak door Dhr. Jean-Marie Sempels, voorzitter van GC De Zeyp Toespraak door Dhr. Philippe Beghin, Schepen voor Nederlandstalige aangelegenheden, Nederlandse Cultuur en Jeugd; Gezondheid, Sport en Toerisme.

19u : een streepje dansmuziek door DJ Oswald Moris

Einde voorzien om 22u

Een hongertje?! Geen nood! We voorzien voor iedereen een gratis portie lekkere frietjes. Voor mensen die wat meer lusten, bieden we op bestelling ook balletjes in tomatensaus aan of een goeie kaas - of garnaalkroket. (10 euro per portie)

Verplicht in te schrijven online of via het onthaal van GC De Zeyp (02 422 00 11, dezeyp@vgc.be). Indien je een bestelling wil doorgeven, gelieve dit voor dinsdag 5 juli te doen en te betalen aan het onthaal.

Tot dan!

Organisatie Gemeente Ganshoren - Dienst Nederlandse Cultuur en GC De Zeyp Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de Vlaamse Gemeenschapscommissie