Vacature Sociaal-Cultureel Werker (tijdelijk)

Publicatiedatum: 
Woensdag, 2 oktober 2019 - 03:11

Wij zoeken een sociaal cultureel werk(er)(ster) om onze collega die zwangerschapsverlof neemt tijdelijk te vervangen. Je komt terecht in gemeenschapscentrum De Zeyp in Ganshoren. 

De job

Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de sociaal-culturele werking van het gemeenschapscentrum De Zeyp op het vlak van programmatie, doelgroepenwerking/publieks-werking en educatie.

Meer concreet:
- De familie en kinderwerking
- Scholenprogrammatie
- Vrijwilligersbeleid
- Programmatie en opvolging educatieve workshops en cursussen
- Sociaal-culturele activiteiten in samenwerking met lokale partners

Wie zoeken we?

Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma hoger onderwijs van het lange type (master, licenciaat). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking. 

Hoe solliciteren?

Stel je kandidaat en stuur ons je cv, motivatiebrief en, indien van toepassing, een kopie van je hoogst behaalde diploma, ten laatste op 20 oktober 2019.
Dat kan:
− per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Vanessa Van Damme, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel
− of via e-mail: jobs.vgc.@vgc.be, met als onderwerp ‘sociaal cultureel werker GC De Zeyp’

Meer informatie?

Lees de volledige vacature na. (in bijlage)

Heb je nog vragen over de inhoud van deze functie? Contacteer dan de heer Ivo Peeters, centrumverantwoordelijke bij gemeenschapscentrum De Zeyp op het nummer 02 422 00 13 of via ivo.peeters@dezeyp/be.

 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon VAC_B1-028_deskundigeSCW.pdf685.91 KB