Opendeurdag Jetse Academie

Op 26 juni resideert de Jetse Academie een hele dag in GC De Zeyp. Vanaf 11u kan je komen kijken, luisteren én proeven van het ruime artistieke aanbod van de Jetse Academie.

Zo zal je in de verschillende lokalen van GC De Zeyp verschillende muziek- en instrumentklassen, de toneelklassen en onze dansklassen aan het werk kunnen zien. Om 15u voorziet het academiekoor een sing-along sessie met een medley rond The Phantom of the Opera waar iedereen mag komen meezingen! Onze dansklas geeft een open dansatelier waar een ontdekkingstocht zal worden gegaan naar de mogelijkheden van ons dansende lichaam. Danservaring is niet verreist en alle leeftijden zijn welkom. Ook voor de kinderen zijn er workshops gepland. Het programma kan je binnenkort raadplegen via www.jetseacademie.be

Doorlopend kan je terecht in het café voor een hapje of een drankje aan democratische prijzen. Je kan ook verpozen in ‘the lounge bar’ waar onze afdeling jazz-pop-rock de hele dag vertoeft met een ruim muzikaal aanbod. De opendeurdag wordt afgesloten met een heus laureatenconcert waar de leerlingen die afstuderen hun eindproef in concert brengen. Nadien trakteert onze Big Band Yet het publiek op nog een portie jazzklassiekers tijdens een receptie aangeboden door de academie.

De opendeurdag is gratis!

Iedereen is van harte welkom. Jong en iets minder jong! U komt toch ook?