Nieuwe cursussen in De Zeyp

Publicatiedatum: 
Maandag, 17 augustus 2020 - 11:34

We naderen het einde van de zomervakantie, dat betekent dat GC De Zeyp weer op volle toeren begint te draaien. Naast de gekende cursussen en activiteiten verrassen we ons publiek dit najaar graag met een hoop nieuwe cursussen!

cursussen

Je ontdekte deze nieuwe cursussen misschien al in onze najaarsbrochure of op onze website? We zetten ze hier nog eens op een rijtje.

Multimove (3-5 jaar)

Tijdens deze cursus leren kinderen van 3 tot 5 jaar fundamentele bewegingsvaardigheden op een plezierige manier. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd.

Wekelijks op zaterdag van 10u tot 11u

Meer info via volgende link: www.dezeyp.be/cursus/multimove

Afro fanfare (6-16 jaar)

Muzikant Daniel Dzidzonu start vanaf oktober 2020 een Afrofanfare voor jongeren in ons gemeenschapscentrum. Hij is een multi-instrumentalist (blazers, snaarinstrumenten en percussie) en studeerde trompet aan de Jazzacademie te Evere. Hij wil zijn liefde voor muziek en kennis graag overdragen op jongeren en zal 1 keer per week zijn fanfare samenroepen om anderhalf uurtje samen muziek te maken.

Er is geen muzikale voorkennis vereist!

Wekelijks, data worden nog bekend gemaakt

Pilates (volwassenen)

Pilates is een effectieve en veilige methode om je buik-, bil-, rug en bekkenbodemspieren te trainen. Houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest zijn de uitgangspunten. Op hetzelfde ogenblik gaat er multimove voor kleuters door. Zo kunnen ouders een uur sporten zonder opvang te hoeven voorzien.

Wekelijks op zaterdag van 10u tot 11u

Meer info via volgende link: www.dezeyp.be/cursus/pilates

Start to Run

Leer in 10 weken tijd 5 km lopen, ongeacht de leeftijd of basisconditie. In samenwerking met Les Gazelles de Bruxelles organiseert GC De Zeyp deze looplessenreeks voor beginners. Loop jij mee? Op hetzelfde ogenblik gaat er multimove voor kleuters door. Zo kunnen ouders een uur sporten zonder opvang te hoeven voorzien.

Wekelijks op zaterdag van 10u tot 11u

Prijs: 15 euro / Paspartoe aan kansentarief: 2 euro

Inschrijven

Inschrijven voor de nieuwe cursussen en de andere cursussen en activiteiten kan:

online via www.tickets.vgc.be

via ons onthaal : 02 422 00 11 of dezeyp@vgc.be