Nieuw in De Zeyp: tienerateliers

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 18 januari 2019 - 01:29

De Zeyp start dit jaar met tienerateliers. Het gemeenschapscentrum tracht hiermee ook deze leeftijdscategorie een leuk programma aan te bieden en hen te laten kennismaken met hun werking. In het voorjaar van 2019 staan 3 ateliers gepland. Het is de bedoeling dat ze ook in het najaar tienerateliers zullen aanbieden.

hairstyling

Workshop Zeefdruk op textiel – zaterdag 6 april van 10u tot 13u

Lijkt het jou ook tof om je eigen tekening te zeefdrukken op een totebag of t-shirt? Knutsel je graag en hou je van kleuren, verf en textiel? Tijdens deze workshop maken we door middel van knip- en plakwerk een meerkleurig ontwerp waarbij we zeefdrukken in verschillende lagen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iets uniek van jezelf! Alles kan en alles mag! Nog leuker, het afgewerkte product mag je mee naar huis nemen.

Workshop Hairstyling – zaterdag 4 mei van 13u tot 16u

Heb jij lang of middellang haar en ben je op zoek naar nieuwe, frisse kapsels die je zelf makkelijk kan uitvoeren? Kom dan naar onze workshop Hairstyling. Nina is gediplomeerd en gepassioneerd door make-up en hairstyling. Tijdens deze workshop leert ze je de basics van hairstyling, een aantal speciale vlechttechnieken en hoe je toffe dotjes maakt. Na afloop kan jij vlot visgraatvlechten, weet je hoe je de perfecte krullen legt en pimp je in een handomdraai elke paardenstaart!
Je kan inschrijven per duo, zo kan je makkelijk op elkaar oefenen. Maar alleen kan uiteraard ook, dan oefenen we op elkaar!

Workshop handlettering – zaterdag 1 juni van 10u tot 13u

Handlettering & (moderne) kalligrafie zijn de laatste jaren erg populair geworden. Het is dan ook een fantastische manier om een mooie persoonlijke toets aan kaartjes, brieven en zoveel meer te geven. In deze creatieve workshop gaan we letterlijk letters tekenen, op originele manieren en met kleine illustraties.
In het eerste deel van de workshop maken we kennis met de juiste materialen en verschillende lettertypes. Nadien ga je zelf aan de slag! Leer prachtige letters tekenen om posters te maken, kaartjes te versieren, enzovoort.
Op het einde van de workshop krijg je je persoonlijke handlettering handleiding mee naar huis, samen met een door jou mooie handgeletterde quote, hersenspinsel, naam en natuurlijk heel veel inspiratie om thuis verder aan de slag te gaan!

Prijs: €10 per atelier

Leeftijd: 10+

Info & Inschijvingen: 02 422 00 11, onthaal@dezeyp.be
 

Fotogalerij: 
hairstyling
handlettering
zeefdrukken