Gemeente Ganshoren organiseert Straatmuseum

Publicatiedatum: 
Woensdag, 6 mei 2020 - 09:29

Om wat kleur te brengen in tijden van Corona, stellen we graag een creatief project voor aan alle inwoners van Ganshoren, zowel volwassenen als kinderen. We willen je aansporen om je raam te versieren met een kunstwerk of beeld dat je thuis koestert, ofwel met een eigen creatie (tekening, schilderij, beeld, gedicht, enz.). Deze geïmproviseerde kunstgalerij fleurt de straat op en versterkt de sociale cohesie in je buurt.

straatmuseum2

Wil je hieraan deelnemen? Stuur dan een foto van je kunstwerk of beeld naar de dienst Nederlandse Cultuur (nederlandse.cultuur@ganshoren.be). Indien je zelf geen foto van het werk kan maken, sturen we graag onze fotograaf bij je langs.

Je inzending wordt gepubliceerd op de gemeentelijke website (en facebookpagina), en vervolgens gedeeld door die van de betrokken partners: de gemeentelijke jeugddiensten, de bibliotheken, de cultuurdiensten, het GC De Zeyp en het CC La Villa.

Straatmuseum is een project voor en door alle inwoners om de band te versterken tussen de mensen. Meer info via deze link.