In Between Spaces/Projekt Z

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 25 februari 2020 - 11:13

In Between Spaces is een work in progress, gecreëerd op verschillende plaatsen in Europa. Het verhaal volgt een reis van twee zielen die ronddwalen in een wereld buiten de tijd. Op donderdag 12 maart speelt deze dans/theatervoorstelling in GC De Zeyp.

guia2

In Between Spaces

Zijn zij de eerste mensen op aarde? Zijn zij de laatste? Zijn zij zelfs menselijk of slechts echo's van een digitale geest? Onder de hoop op zonnige dagen en herinneringen aan busreizen en steegjes, weerspiegelen hun paden elkaar. Zullen zij elkaar ooit ontmoeten of zal er altijd ruimte zijn tussen hen?

Projekt Z

Projekt Z is een live show die beeld, muziek en danstheater combineert. Het werd mee gecreëerd door internationale signdance-pioneers Signdance Collective International uit Londen en het Oostenrijkse performancebedrijf Transmitter.

Unieke voorstelling

De show bestaat uit een reeks nummers met sterke visuele inhoud. Het project slaat nieuwe wegen in voor het combineren van muziek, beweging, gebarentaaltheater, dans en film. Het werd gemaakt in het VK, Oostenrijk en de VS.

Praktisch

Wanneer: Donderdag 12 maart

Uur: 15u

Locatie: GC De Zeyp, Van Overbekelaan 164 1083 Ganshoren

Reservatie: onthaal@dezeyp.be of 02 422 00 11

Toegang: GRATIS