Zorgen doen we samen

Het Dienstencentrum De Rotonde in Ganshoren, een warme plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. 

Wij zijn gevestigd in een huis met verschillende organisaties die elkaar sterk aanvullen met hun aanbod, een huis waar jong en oud samenkomt. Als dienstencentrum richten wij ons vooral naar de ouderen én diegene met een nood aan zorg in onze samenleving, met als doel hen zo lang mogelijk  zelfstandig en kwaliteitsvol in hun vertrouwde omgeving te laten wonen. 

Het centrum biedt naast de dagelijkse ontspannende sociale activiteiten (rummikub, turnen, SamenLezen, koffiemomenten …) ook regelmatig infosessies, cursussen, gespreksgroepen,  omtrent nuttige interessante onderwerpen, die je helpen met beide benen in onze samenleving te laten staan. 

Tijdens de openingsuren, van 10:00u - 16:30u zijn de centrumleider en de medewerkers permanent aanspreekbaar en kan je bij hen terecht met al je vragen, zorgen, talenten, interesses en behoeften.

Elke werkdag kan je terecht in het dienstencentrum voor een lekker warm middagmaal. Daarnaast biedt het centrum, indien nodig ondersteuning bij vervoer van en naar het centrum en bij het doen van je boodschappen. Je kan er ook een afspraak maken voor pedicure, manicure en gelaatsverzorging.

Om een tof gevarieerd aanbod te garanderen zijn wij uiteraard ook steeds op zoek naar vrijwillige energieke mensen die veel zin en tijd hebben om een handje toe te steken in onze organisatie, ben je creatief, sociaal, of heb je andere talenten, je krijgt bij ons volop de gelegenheid om je talenten te benutten en te ontwikkelen.

 

Wens je meer informatie, neem dan een kijkje op onze website, of kom eens langs, of bel ons !

 

Dienstencentrum De Rotonde vzw

02 422 00 50

Zeypstraat 47

1083 Ganshoren

www.ldc-de-rotonde.be

 

Maria Nicolas - centrumverantwoordelijke

maria.nicolas@ldc-de-rotonde.be

 

Anahit Avedis - onthaal/administratie

anahit.avedis@ldc-de-rotonde.be

 

Ellen Splinter - stafmedewerker

ellen.splinter@ldc-de-rotonde.be