Activiteiten

Activiteiten: 29

Pages

Op de koffie met Zaki - Ondeugend ouder worden
21.2.2019
Literaire namiddag
GC De Zeyp
Ganshoren
Educatief
Hussein Rassim trio & Yazan Rajab
21.2.2019
18.30u - concert Hussein Rassim trio Twee jaar geleden vluchtte Hussein Rassim voor de oorlog in Irak. Nu staat hij hier met zijn trio: ze brengen mooi akoestische muziek. Bij mij draait het allemaal om vrede". 20.00u - lezing Yazan Rajab Luister naar het verhaal van Yazan, een jonge, vrolijke Syriër. Vroeger was hij student in Aleppo, waar hij een zorgeloos leven leidde. Maar toen kwam de oorlog.
GC De Platoo
Koekelberg
Educatief
Concert@home: Waldo Geuns - Piano
26.2.2019
Huisconcerten met een hart
GC De Zeyp
Ganshoren
Podium
Creatieve kindercursus: Bruegel
4.3.2019 - 8.3.2019
De krokusvakantie draait dit jaar helemaal rond de schilder Bruegel en dat heeft natuurlijk allemaal te maken met het feit dat in 2019 Bruegel exact 450 jaar geleden overleden is. We gaan op stap naar het museum en naar het Pajottenland om zelf aan de slag te gaan.
GC De Platoo
Koekelberg
Educatief
uit met vlieg
Theater voorstelling: N9
N9
16.3.2019
N9 speelt N9 (+expo) Ze trekken rechte lijnen door Vlaanderen. Ze zijn gemaakt van beton en strepen pek. Ze bedwelmen de berijder met het ritme van de macadam. Ze zijn een thuis voor genadeloos in twee gespleten ingeslapen dorpen, maar even goed voor beduimelde hoerekoten en te grote winkels in vergane glorie. Ze snijden genadeloos door het landschap, soms bloedschoon en dan weer oerlelijk. Ze he
GC De Platoo
Koekelberg
Podium

Pages