Onze producties

zet6

IK DENK is de nieuwe voorstelling van ZET6! Het is de allereerste theaterversie van het gelijknamige boek, met teksten van Toon Tellegen en prachtige illustraties van Ingrid Godon, die hiervoor de Boekenpauw 2015 ontving. De tekeningen uit het boek zullen ook in de voorstelling te zien zijn. De regie van IK DENK is in handen van Caroline Rottier die zich sinds tien jaar toelegt op het maken van professionele theatervoorstellingen met personen met beperkingen in Brussel, Mortsel en Bergen. De poëzie van de tekeningen van Ingrid Godon en de gevoeligheid en humor in de teksten van Toon Tellegen sluiten zeer mooi aan bij de sfeer waarin zij werkt en vermengen zich prachtig met de belevingswereld van personen met een beperking. De voorstelling raakt gevoelens als vreugde, verdriet, angst en woede op poëtische wijze aan, wil een breed en divers publiek bereiken en aantonen dat wij allen verbonden zijn en zonder onderscheid bovenal MENS! Welkom!

IK DENK gaat op 16 maart 2017 in première in De Zeyp en vervolgens op reis naar het Special Art Festival in St Niklaas, Kunstenfestival De Schreeuw en CC Leopoldsburg!

Een familievoorstelling toegankelijk voor jong en ouder!

Artistieke leiding: Caroline Rottier

Teksten: Toon Tellegen

Illustraties: Ingrid Godon

Beeld: Bernaded Dexters

Dans: Lisa Gunstone

Spel: Krijn Hermans en Tomas Pevenage, Sophie De Breuck, Marjolijn Hummel, Paul- Emmanuel Lienart, Pavel Pauwels, Wido Platteau, Nena Platteau, Ann-Sophie Schepers, Marc Vanattenhoven, Andy Van Den Broeck, Zoë Verrezen en Bjorn Weymiens

 

OPEN REPETITIE ZET6 inclusieve kunstenwerkplaats

ZET6 houdt een OPEN REPETITIE! Ons inclusief theatergezelschap repeteert in De Zeyp sinds september 2015 aan IK DENK, een inclusieve theater/dansvoorstelling die gebaseerd is op het gelijknamige boek met teksten van Toon Tellegen en illustraties van Ingrid Godon.

De voorstelling gaat op 16 maart 2017 in première in De Zeyp en zal lente 2017 te zien zijn op het Special Art Festival in St Niklaas, Kunstenfestival De Schreeuw in Turnhout en CC Leopoldsburg!

De OPEN REPETITIE is voor iedereen die interesse heeft en onze ploeg eens aan het werk wil zien!

Je hoeft je niet in te schrijven, de deur staat open!

Op dinsdag 31 mei van 18h tot 20h in GC De Zeyp, Van Overbekelaan 164 in Ganshoren (Brussel)

Meer informatie is te krijgen via Ingrid Michiels op 02 422 00 57 bij De Zeyp! WELKOM!

* * * * * *
We organise an OPEN REHEARSAL of our inclusive theatre company ZET6 on May 31! We are currently working on a theatre/dance performance based on the wonderful book 'Ik denk' from Toon Tellegen and Ingrid Godon. Our first show is in March 2017. Feel free to join us, no need to make a reservation, door is open to you!

* * * * * *
Bienvenue à la répétition ouverte de ZET6, la compagnie inclusive de théâtre/danse de GC De Zeyp à Bruxelles!

Le 31 mai de 18h - 20h. Nous travaillons une pièce basée sur le livre 'Je pense', un livre magnifique de Toon Tellegen et Ingrid Godon. Pas besoin de réserver, la porte est ouverte!

 

KUKUNOR Ja UNIKUU

Een prachtig theaterstuk over conflict en oorlog, maar ook groeien naar elkaar.
In twee talen: gebarentaal en Nederlands.
Met dove en horende acteurs.

Een internationaal project met zeven landen die elk dit theaterstuk bewerken en spelen in de eigen taal en hun gebarentaal.
Het oorspronkelijke werk werd gecreëerd door van Tirakkor-theater en theater Totti uit Tampere, Finland